Boeken en artikels

Ik schrijf non-fictieboeken en artikels en dat vind ik supertof.

Weg van Water

In Weg van Water nemen we een diepe duik in de wereld van het water uit je kraan. Want je poetst er misschien elke dag je tanden mee, maar waar komt dat water vandaan? Waar gaat het naartoe? En hoe lang zal het nog uit onze kraan stromen?

Alle info over het boek (en de daarbij horende show) op wegvanwater.be

The Floor is Yours

Geef je regelmatig presentaties voor een groot of klein publiek? In ‘The Floor is Yours’ geven we hapklare tips. Weinig tijd? Een saai en complex thema? Last van stress? We geven je voor elk probleem een goede oplossing. En omdat slechte presentaties zo herkenbaar zijn, tonen we ook hoe je het zeker niet moet doen.

Meer info op thefloorisyours.be

Hoe presenteer je online?

Een pandemie waardoor je je thesis of doctoraat online moet verdedigen? Een vergadering van thuis uit? Of een online les voor studenten uit alle windstreken?

Hoe pak je dat aan? Hoe houd je de aandacht van je publiek vast en zorg je ervoor dat ze volhouden tot het einde? Want vergis je niet: online presenteren doe je anders dan normaal. Vol praktische tips die zorgen dat mensen tijdens je volgende online presentatie ook echt aandachtig blijven.

Meer info op thefloorisyours.be

Wetenschaps- en reisjournalist

Ik schrijf als freelance wetenschaps- en reisjournalist voor wetenschapsmagazines als EOS of reismagazines als Pasar. Vroeger hield ik een mooie lijst bij alle artikels die ik voor verschillende media schreef, maar het zijn er te veel en ik ken mezelf: zo’n lijst hou ik toch nooit up to date. Hieronder een aantal voorbeeldjes.Comments are closed.